Aktuality    -    dnes je:      

Návšteva Štátneho archívu - pracovisko Svidník

       Pri príležitosti Dňa otvorených dverí žiaci našej školy 22.júna 2021 navštívili Štátny archív – pracovisko Svidník. Prezreli si archív, oboznámili sa s jeho činnosťou a popozerali ukážky archívnych dokumentov.


VIDEO
LETÁK
OZNAM
 


rozhodnutieminister školstva, vedy, výskumu a športu podľa § 150 ods. 8 zákona č. 245/2008 z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov vznení neskorších predpisov (ďalej len „školský zákon“) rozhoduje

Takto:a.s účinnosťou od 17. Mája2021 obnovuje školské vyučovanie vo všetkých školách ....

 




ROZHODNUTIE o termínoch a organizácii internej časti maturitnej skúšky v školskom roku 2020/2021 (22. marec 2021)

https://www.minedu.sk/data/att/19039.pdf

Mgr. Juraj Kredátus, PhD.
Odbor školstva
vedúci oddelenia  metodických činností a športu
tel.: 051/7081 705mobil: +421 911 692 724
web:www.po-kraj.sk  |    www.vucpo.sk


Vážení kolegovia,

na základe informácií od zriaďovateľa sa od 8. 2. 2021 bude spúšťať prezenčné vzdelávanie žiakov končiacich ročníkov. Predpokladom nástupu je preukázať sa negatívnym testom zo strany žiakov a zamestnancov. Testovanie žiakov a zamestnancov je školou zabezpečené na MOM ul. gen. Svobodu / športová hala / v termíne 5.2.2021 / piatok / v čase od 14.00 - 16.00 hod. Prosím triednych učiteľov končiacich tried - 2.Au, 2.N, 3.C, 3.D, 4.A, 4.AT, aby túto informáciu oznámili žiakom. V prípade akýchkoľvek zmien od zriaďovateľa budeme Vás informovať. Prosím o pravidelné sledovanie informácií na edupage a webovej stránke školy.


PhDr. Jaroslav Pavluš
riaditeľ školy






OZNAM O NÁSTUPE DO ŠKOLY

Slávnostné otvorenie školského roka 2020/2021 sa uskutoční dňa 02.09.2020 o 8:30 hod.

    Študenti sú povinní mať na otvorení školského roka vlastné rúško, vyplnené vyhlásenie o bezinfekčnosti a vyplnený zdravotný dotazník podpísaný zákonným zástupcom/plnoletým žiakom.

Zdravotný dotazník pre žiakov

Vyhlásenie o bezinfekčnosti


Oznam pre zákonných zástupcov a žiakov

    Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohlo zodpovedať známym príznakom COVID-19 (zvýšená telesná teplota, kašeľ, zvracanie, kožná vyrážka, hnačky, náhla strata chuti a čuchu, iný príznak akútnej infekcie dýchacích ciest), ako aj inej infekčnej choroby nesmie vstúpiť do priestorov školy.
    Pri výskyte týchto príznakov je potrebné telefonicky kontaktovať všeobecného lekára pre deti a dorast. V prípade, že zdravotný stav nevyžaduje komunikáciu s lekárom, pri opätovnom nástupe žiaka do školy sa žiak preukáže prehlásením o bezinfekčnosti podpísaným zákonným zástupcom/plnoletým žiakom.


OZNAM PRE UBYTOVANÝCH ŽIAKOV V ŠKOLSKOM INTERNÁTE

Nástup na ubytovanie do školského internátu je 01.09.2020 od 16:00 hod.

Študenti sú povinní mať vlastné rúško, vyplnené vyhlásenie o bezinfekčnosti a vyplnený zdravotný dotazník podpísaný zákonným zástupcom/plnoletým žiakom.

Zdravotný dotazník

Vyhlásenie o bezinfekčnosti


OZNAM pre uchádzačov o ubytovanie v Školskom internáte pri SOŠ polytechnickej a služieb arm. gen. L. Svobodu Svidník

    Žiadam tých žiakov stredných škôl v meste Svidník, ktorí majú záujem o ubytovanie v Školskom internáte pri SOŠ polytechnickej a služieb arm. gen. L. Svobodu na šk. rok 2020/2021, aby vyplnenú žiadosť o ubytovanie doručili buď poštou alebo elektronickou formou /e-mail/ do 30.06.2020.

Formulár v PDF



Usmernenie ministerky školstva, vedy, výskumu a športu SR vo veci prerušenia vyučovania v školách a školských zariadeniach


Usmernenie MŠVVŠ SR č. 3 k šíreniu koronavírusu


Nové opatrenia v súvislosti s koronavírusom v PSK


Usmernenie o koronavíruse


Usmernenie pre školy a školské zariadenia