Archív za rok 2017/2018


Výberové konanie na miesto učiteľa

Učiteľ odborných predmetov v odbore doprava

Posledný zvonček maturantov

        18. mája 2018 na našej škole posledný krát zazvonil zvonec maturantom zo IV. A triedy. Boli sa rozlúčiť s pedagogickým zborom v zborovni a po triedach so spolužiakmi z nižších ročníkov.

Školský turnaj vo florbale

        3. mája 2018 skončil školský turnaj vo florbale. Zvíťazilo družstvo žiakov z 3. A triedy, ktorím BLAHOŽELÁME.

Koncert v Košiciach 2. mája 2018

        Žiaci našej školy sa zúčastnili koncertu v športovej hale v Košiciach. Na koncerte vystupili skupina KOMAJOTA, potom speváčka Dara Rolins a nakoniec skupina DESMOD.
        Po skončení koncertu žiaci navštívili obchodné centrum AUPARK.

KRITÉRIÁ

pre prijímacie konanie pre školský rok 2018/2019

Lyžiarsky kurz žiakov prvých ročníkov 12. až 16. februára 2018

        Žiaci prvých ročníkov sa v dňoch 12. až 16. februára 2018 zúčastnili na lyžiarskom výcviku v lyžiarskom stredisku Nižná Polianka.
        Tento lyžiarsky výcvik bol pre študentov veľkým prínosom z hľadiska telesnej zdatnosti a utužovania vzťahov v kolektíve.

        Vážení kolegovia, milí študenti!

        Rok 2017 sa pomaly chýli k svojmu záveru a ja sa Vám prihováram niekoľkými slovami v tomto predvianočnom čase.
        Blížia sa Vianoce, najkrajšie a najradostnejšie sviatky v roku. Čas, keď sa na chvíľu pristavíme, zamyslíme nad čarom a atmosférou vianočných sviatkov. Zmocňuje sa nás všetkých sviatočná nálada. Každému akosi viac záleží na priateľoch, na blízkych a z nášho najhlbšieho vnútra sa vylieva túžba obdariť, urobiť radosť.
        K blížiacim sa vianočným sviatkom Vám všetkým želám, aby tie Vaše Vianoce boli skutočne tými najkrajšími sviatkami v roku, sviatkami plnými pokoja, porozumenia, pohody a lásky. Prežite ich v zdraví a v kruhu tých najbližších.
        Spolu s pevným zdravím, ďalšími úspechmi v práci aj v osobnom živote nech je rok 2018 pre Vás plný dní, ktoré sú dôvodom na radosť zo života.

                                                             PhDr. Jaroslav Pavluš, riaditeľ školy

Vianočný koncert

        18. decembra sa žiaci zúčastnili vianočného koncertu. Vypočuli si vianočné koledy a vianočné piesne.

Školský výlet v Košiciach - 14. decembra 2017

        14. decembra sa uskutočnil školský výlet. Žiaci v technickom múzeu v Košiciach navštívili planetárium. Prezreli si aj predvianočné trhy v centre mesta. Nakoniec sa venovali nakupovaniu darčekov v OC Optima.

6. decembra bol na našej škole Mikuláš

        6. decembra navštívil našu školu Mikuláš so svojou družinou a rozdával darčeky. Darčeky dostali žiaci aj učitelia, lebo všetci sme boli dobrí.

Súťaž telesnej zdatnosti stredoškolákov 30. novembra 2017

        Naši žiaci sa 30. novembra zúčastnili súťaže telesnej zdatnosti o putovný pohár riaditeľa školy SZŠ mil. Samaritána, kde obsadili pekné 3. miesto. Družstvo tvorili títo žiaci: A. Jackanin II. C, J. Slavík III. C, K. Pasnišin I. A a J. Kollárik III. C. V súťaži jednotlivcov si najlepšie počínal A. Jackanin, ktorý sa umiestnil na 4. mieste.
        Súťaž pozostávala s týchto disciplín: 1. Tlak na lavičke s polovičnou váhou, 2. Skok z miesta, 3. Zhyby na hrazde, 4. Sed – ľah za 60 sek., 5. Kľuky na bradlách.

Okresné kolo v bedmintone 22. novembra 2017

        Žiaci našej školy úspešne reprezentovali v okresnom kole v bedmintone družstiev. Nakoniec sa chlapci umiestnili na II. mieste. Školu úspešne reprezentovali: R. Bilas z III. A, A. Ferenc I. z AU a T. Hanas z II. A. Dievčatá sa umiestnili na IV. mieste.

Absolventský ples 16. novembra 2017

Okresné kolo v stolnom tenise

Výchovný koncert - Generácia XYZ

        Dňa 24. októbra sa žiaci našej školy zúčastnili výchovného koncertu - Generácia XYZ. Na koncerte vystúpila skupina 4EWER.

      4. septembra začal nový školský rok 2017/2018. Kolektív pedagógov, majstrov a TH pracovníkov srdečne víta všetkých žiakov, ktorí pokračujú v štúdiu na našej škole. Osobitne chceme privítať žiakov prvých ročníkov a zaželať im veľa úspechov v štúdiu.